ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δρ. Μιχαήλ Αύγουστος Παπαχαραλάμπους

Ειδικός Παθολόγος

Ο Δρ. Παπαχαραλάμπους ξεκίνησε τις Ιατρικές του Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το έτος 1969. Στην συνέχεια έλαβε τίτλο ειδικότητας στην Ειδική Παθολογία το 1972. Το έτος 1974 ολοκλήρωσε της μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Παθολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Hammersmith του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Την ίδια χρονιά, έγινε Διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του Θεραπευτηρίου «Άγιος Παντελεήμων» και Επιστημονικός Διευθυντής. Κατά την θητεία του πέτυχε την Ανάπτυξη τμημάτων Διάγνωσης αλλά και την Εγκατάσταση του πρώτου στην Ελλάδα Αξονικού Τομογράφου και Υπερηχογράφου  Τρίπλεξ με συνεργασία του καθηγητή Α.Nicolaides του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Επιστημονικός Διευθυντής ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ Πολύ-Ιατρείο Πρόληψης

Διευθυντής Παθολογίας και Αντί-γήρανσης ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ

Αντιπρόεδρος (εκτελεστικός) Ευρωπαϊκής Ιατρικής Εταιρίας Πρόληψης και Ανανεωτικής Ιατρικής ESAAM

Δρ. Μιχαήλ Αύγουστος Παπαχαραλάμπους
Βιβή Γεωργίου

Βιβή Γεωργίου

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο ΕΚΠΑ, στο τμήμα ΦΠΨ, με κατεύθυνση ψυχολογίας και στη συνέχεια στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας του ίδιου πανεπιστημίου. Προχώρησα σε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησα με άριστα. Ειδικεύομαι στη Συστηματική Οικογενειακή και Υπαρξιακή προσέγγιση καθώς και στη θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους στην Α' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Κατέχω την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου και είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Η επαγγελματική μου διαδρομή ξεκίνησε από τον χώρο του ψυχικού νοσήματος. Εργάστηκα σε ψυχιατρικές κλινικές, σε ψυχιατρικές μονάδες νοσοκομείων, κέντρα ημέρας και σε θεραπευτικές κοινότητες. Σταδιακά, η κλινική μου δουλειά και το επιστημονικό μου ενδιαφέρον άρχισε να επικεντρώνεται στο σύστημα, με άλλα λόγια στην οικογένειακα και στα δυναμικά της, μιας και ο άνθρωπος νοείται ως βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο, προϊόν δηλαδή των βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών καταβολών του.

Εμπνεόμενη από την κλινική εργασία με τις οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο οι ατομικές διαταραχές - σωματικές και ψυχικές - δομούνται και ερμηνεύονται μέσα από τα δυναμικά των οικογενειών, ασχολήθηκα με τις διατροφικές διαταραχές.

Από το 2014, διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι και παράλληλα συνεργάζομαι με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Φώτης Παπαγεωργίου

Ο Φωτης Παπαγεωργιου ολοκληρωνοντας τις μαγειρικες του σπουδες στην κρατική σχολή του ΟΑΕΔ.

Το 2002 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο τις μαγειρικής, ενώ τρία χρόνια αργότερα ταξίδεψε στην Γαλλία και εργάστηκε στο Παρίσι στο catering "Elliance".

Το 2006 επέστρεψε στην Ελλάδα και όπου άρχισε να εργάζεται ως chef σε εστιατόρια της Αθήνας.

Το 2011 αρχισε να εργάζεται ως chef prive, έχοντας κάνει πολύ σημαντικά σεμινάρια γαστρονομίας "Molecular Gastronomy Seminars guest chef: FERRAN ADRIA,Chef’s club,Greece", "Modern Mediterranean cuisine Seminars guest chef :ALAIN DUCASSE ,Chef’s club,Greece ", "Modern Pastry Methods Seminars guest chef :RUBEN ALVAREZ Chef’s club,Greece". 

Το 2016 μετακομίζοντας στο Montréal του Καναδά μέχρι και σήμερα είναι Executive chef :στα εστιατόρια" Les buffet de continental ".

Φώτης Παπαγεωργίου
Αλλάζω Διατροφή - Αλλάζω Ζωή!

Γλυφάδα: Δασκαρόλη 67
T: 210 9960989

Μαρούσι: Σώρου 3-5
T: 21 1111 7688