ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το διαιτολογικό σας κέντρο στο Μαρούσι! Άψογο περιβάλλον και άριστο αποτέλεσμα! Σας Ευχαριστώ.

Μαρία // Μαρούσι

Πολύ αποτελεσματικό διαιτολόγιο! Νιώθω την αύξηση της ενέργειάς μου, η διάθεση μου βελτιώθηκε σημαντικά, έχασα όλα τα κιλά που ήθελα με σωστό τρόπο και τα έχω συντηρήσει εδώ και πολύ καιρό...αλλάζοντας τον τρόπο συμπεριφοράς μου απέναντι στο φαγητό.

Ευγενία // Βούλα

Καταπληκτική δουλειά...άριστο και άμεσο αποτέλεσμα κατόπιν εξατομικευμένου διαιτολογίου...ευχάριστη επικοινωνία και συμβουλευτική με τη συμβολή εξειδικευμένου ψυχολόγου!

Κατερίνα // Βουλιαγμένη

Θέλω να ευχαριστήσω τον Θαλή και την ομάδα του για την άριστη συνεργασία που είχαμε και τα 23 κιλά που έχασα και τα έχω διατηρήσει εδώ και 2 1/2 χρόνια. Πάνω από όλα θέλω να τονίσω την αλλαγή στην διατροφική μου συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό.

Αθανασία // 'Αλιμος

Ευχαριστώ το διαιτολογικό γραφείο του Θαλή για την ψυχολογική και διατροφική στήριξη σε όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια που έκανα να χάσω 42 κιλά σε 11 μήνες μαζί με συστηματική γυμναστική.

Κατερίνα // Παλαιό Φάληρο

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας και την αλλαγή στην ζωή μου!!! Αυτό που θέλω πιο πολύ να αναφέρω είναι το πόσο απλό είναι το διαιτολόγιο το οποίο προσαρμόζεται στα μέτρα σου και στον τρόπο ζωής σου. Είχα χρόνιο πρόβλημα με το έντερο μου και είδα τεράστια διαφορά.

Δήμος // Ελληνικό

Ευχαριστώ πολύ τον Θαλή!! Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας πλήρως καταρτισμένος με αγάπη και ενδιαφέρον για την δουλεία του, νιώθεις ότι έχεις ένα άνθρωπό συνέχεια κοντά σου και το αναφέρω γιατί σε άλλους ειδικούς που είχα πάει μου έδινα ένα πρόγραμμα κάθε 15-20 ημέρες χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές και χωρίς να ασχοληθούν με το πρόβλημα μου. Έχασα 28 κιλά και τα έχω διατηρήσει για 1 χρόνο. Σας ευχαριστώ για όλα!

Σταύρος // Γλυφάδα

Μετά από 5 Διαιτολόγους, και έχοντας κάνει και..."ξεκάνει" ισάριθμες δίαιτες, επισκέφτηκα το διαιτολογικό γραφείο του Θαλή Παναγιώτου, με λίγες ελπίδες ομολογουμένως. Είχα άδικο!!!. Μου έδωσε διαιτολογικό πρόγραμμα ακριβώς πάνω στις ανάγκες μου, αλλά και στις προτιμήσεις μου, μου έμαθε να μην τρώω πολύ ψωμί (που το λάτρευα), δεν μου στέρησε την αγαπημένη μου καθημερινή σοκολατίτσα, και με λίγα λόγια έχασα μαζί του 18 κιλά σε 8 μήνες. Τώρα, 5 μήνες μετά είμαι στη συντήρηση, έχω κρατήσει τα κιλά μου και αισθάνομαι νέος άνθρωπος.

Αλεξάνδρα // Βούλα

Theme picker

Κλινική <br/> Διαιτολογία

Κλινική
Διαιτολογία

Σας στηρίζουμε σε μία δύσκολη σύγχρονη καθημερινότητα κατανοώντας τις πραγματικές ανάγκες που έχει το σώμα σας και ο οργανισμός σας. Προχωράμε σ’ ένα εξατομικευμένο επιστημονικό πρόγραμμα διατροφής μοναδικό για τις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες

Διατροφική <br/> Παρακολούθηση

Διατροφική
Παρακολούθηση

Με προσωποποιημένο πρόγραμμα διατροφής φροντίζουμε τις ιδιαίτερές σας ανάγκες.

Ανάγκες όπως ο διαβήτης, πρόωρος τοκετός ή προεκλαμψία αλλά και διατροφή για τη γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα.

Υπηρεσίες

Διατροφική  <br/> Εκπαίδευση

Διατροφική
Εκπαίδευση

Προς τους γονείς για τα παιδιά, αλλά και τα ίδια τα παιδιά, ώστε να μπορούνε να αντιμετωπίζουν την παιδική παχυσαρκία και τις διατροφικές διαταραχές.

Βοηθάει τα μέγιστα στη πρόληψη αλλά και τη θεραπεία.

Περισσότερα

Συμβουλευτική & <br/> Υποστήριξη

Συμβουλευτική &
Υποστήριξη

Στο Διαιτολογικό Γραφείο του Θαλή Παναγιώτου προσεγγίζουμε την επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας ολιστικά, ως μία ολοκληρωμένη θεραπεία που περιλαμβάνει τόσο υπηρεσίες διατροφής και ψυχολογίας.

Περισσότερα

Αλλάζω Διατροφή - Αλλάζω Ζωή!

Γλυφάδα: Δασκαρόλη 67
T: 210 9960989

Μαρούσι: Σώρου 3-5
T: 21 1111 7688