• Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Γλυφάδα & Μαρούσι

Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή

Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή

Εξατομικευμένο, Ευέλικτο, Ρεαλιστικό.

dont diet banner wide - Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή

Πρόγραμμα Διατροφής, αποκλειστικά για γυναίκες

Κατάλληλο για:

Θέματα που αφορούν τον γυναικείο πληθυσμό, όπως η ενίσχυση της γονιμότητας, η υγιής εγκυμοσύνη, ο μητρικός θηλασμός, η ισορροπημένη διατροφή.

Σκοπός:

Η διαμόρφωση κατάλληλων διατροφικών συνηθειών που θα συμβαδίζουν με το στάδιο ζωής της γυναίκας και θα έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Υπηρεσίες:

Επιστημονικές Μετρήσεις, Διατροφικό Πλάνο, Διατροφική Παρακολούθηση & Εκπαίδευση, Ψυχολογική Υποστήριξη.

Συνεδρίες:

Δια ζώσης ή Εξ Αποστάσεως

Διάρκεια Συνεδρίας:

Αρχική Συνεδρία: ~ 60 λεπτά.
Συνεδρίες Υποστήριξης & Συντήρησης: ~ 30 λεπτά.

Αρχική Συνεδρία:

  • Επιστημονικές μετρήσεις & Ιατρικό / Διατροφικό Ιστορικό.
  • Ανάλυση Διατροφικής Συμπεριφοράς.
  • Καθορισμός Στόχου & Σχεδίαση Εξατομικευμένου Διατροφικού Πλάνου.

Συνεδρίες Υποστήριξης & Συντήρησης:

Επαναληπτικές Συνεδρίες κάθε 1 ή 2 εβδομάδες ανάλογα την περίπτωση:

  • Ψυχολογική & Διατροφική Υποστήριξη.
  • Επιστημονική Καθοδήγηση & Αντιμετώπιση Δυσκολιών.
  • Αναπροσαρμογή Διατροφικού Πλάνου.

Κόστος Συνεδριών: 60 €/συνεδρία.

Παρέχουμε ευελιξία στο τελικό κόστος της διατροφικής σας εξέλιξης, επιτρέποντας σας να ορίσετε, με την συμβουλή των διαιτολόγων μας, την συχνότητα των συνεδριών, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Έτσι, μπορείτε να καθορίσετε εσείς το ποσό που θα επενδύσετε για την βελτίωση της διατροφής σας, είτε επιλέγοντας την συχνότητα των συνεδριών που σας ταιριάζει, είτε διαλέγοντας ένα από τα παρακάτω πακέτα προσφορών:

Προσφορές

Πακέτο Γνωριμίας: 80 €.

  • Περιλαμβάνει τις 2 πρώτες συνεδρίες
  • Κόστος συνεδριών πακέτου: 40 € / Συνεδρία.

Πακέτο Μήνα: 148 €.

Περιλαμβάνει 4 εβδομαδιαίες συνεδρίες.
Κόστος συνεδριών πακέτου: 37€ / Συνεδρία

Πακέτα Don’t Diet, Just Live:

Τα πακέτα προσφορών για το σύγχρονο και πρωτοποριακό πρόγραμμα Don’t Live Just Diet περιλαμβάνουν χρηστικά δώρα και ευελιξία, ανάλογα με την διάρκεια της θεραπείας, τους στόχους σας και το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε. Υπάρχουν πακέτα 3μήνου και 6μήνου και το κόστος της συνεδρίας κυμαίνεται από 48 € μέχρι 28 € ανά συνεδρία, ανάλογα το οικονομικό πακέτο.

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
**Σε όλες τις περιπτώσεις και για την βέλτιστη συνεργασία κι τα αποτελέσματα της διατροφικής παρέμβασης, προσφέρουμε δωρεάν την χρήση της εφαρμογής «Athlisis».

Κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού και μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα και τις επιλογές σας!

Το Πρόγραμμα Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή έχει διαμορφωθεί προκειμένου να παρέχει στον γυναικείο πληθυσμό τις κατάλληλες διατροφικές συστάσεις και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται, είτε αυτό αφορά το στάδιο της γονιμότητας, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, της εμμηνόπαυσης, για την εξασφάλιση της υγείας αλλά και την επίτευξη των στόχων που η κάθε γυναίκα έχει θέσει.

Ο Σκοπός του Προγράμματος

Εκπαιδευόμαστε Διατροφικά, Προσαρμόζουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και πετυχαίνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Δεδομένου ότι η γυναικεία φύση συνοδεύεται από ποικιλία ορμονικών αλλαγών στο πέρασμα του χρόνου, ταυτόχρονα συνοδεύεται και από αλλαγές στις ανάγκες που αυτή έχει σε θρεπτικά συστατικά, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο ο οργανισμός αξιοποιεί και διαχειρίζεται αυτά τα συστατικά. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να δώσει τις κατάλληλες κατευθυντήριες οδηγίες σε κάθε γυναίκα που επισκέπεται το Διαιτολογικό Κέντρο, βοηθώντας την να διατηρήσει την υγεία της και να πετύχει τους στόχους που η ίδια έχει θέσει.

Τα Οφέλη Μου

Μόνιμα αποτελέσματα, με υγιή και ισορροπημένο τρόπο!

Αναλόγως το στάδιο της ζωής που βρίσκεται η κάθε γυναίκα, τα οφέλη από το πρόγραμμα αυτό μπορεί να διαφέρουν. Ενδεικτικά, ορισμένοι στόχοι και κατ’ επέκταση οφέλη που θέλουμε να αποδώσουμε είναι η ενίσχυση της γονιμότητας, ένας άρτιος και σωστός μητρικός θηλασμός, μία υγιή και ισορροπημένη εγκυμοσύνη, η διαχείριση του σωματικού βάρους σε όλες τις παραπάνω φάσεις ζωής και ιδιαίτερα στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, όπου έχει παρατηρηθεί μία επιπλέον δυσκολία.

Επιστημονική Μεθοδολογία

Ισορροπημένη και ευέλικτη διατροφή, χωρίς στερήσεις!

Όλα τα προγράμματα τα οποία παρέχουμε στα Διαιτολογικά μας Κέντρα βασίζονται σε έγκυρες επιστημονικές συστάσεις και μετρήσεις. Πυλώνας όλων είναι η ισορροπημένη και σωστή προσέγγιση της διατροφής, όπου με γνώμονα την εξατομίκευση και τους προσωπικούς στόχους του κάθε ατόμου που επιλέγει να μας εμπιστευτεί, σχεδιάζουμε ένα ατομικό διατροφικό πλάνο και την υποστήριξη/καθοδήγηση που απαιτεί η κάθε περίπτωση ατόμου ξεχωριστά.

Εξατομικευμένο Διατροφικό Πλάνο

Σχεδίαση προσωποιημένου προγράμματος ευέλικτης Διατροφής!

Ο καθένας από εμάς είναι πολύ διαφορετικός και μοναδικός. Αντίστοιχα, αυτό ισχύει και στην επιστήμη της Διατροφής. Η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα στις ανάγκες, τους στόχους, την καθημερινότητα, τις συνήθειες, τις ιδιαιτερότητες, τις αρέσκειες και σε πολλές άλλες παραμέτρους είναι αυτά που τελικά λαμβάνουμε υπόψη και με βάση τις επιστημονικές γνώσεις, τις μετρήσεις και την αξιολόγηση που πραγματοποιούμε στα Διαιτολογικά μας Κέντρα, διαμορφώνουμε τελικά το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής για το κάθε άτομο.

Διατροφική Εκπαίδευση & Ψυχολογική Υποστήριξη

Συνεχόμενη Καθοδήγηση για μόνιμη διατήρηση του επιθυμητού βάρους!

Αδιαμφισβήτητα καθοριστικές είναι οι επιστημονικές μετρήσεις και η αξιολόγηση που πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο στις αρχικές συνεδρίες των προγραμμάτων διατροφής. Ωστόσο, αντίστοιχα καθοριστική είναι η διατροφική εκπαίδευση και η καθοδήγηση που χρειάζεται να λαμβάνει και να παρέχεται στο κάθε άτομο, προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα την επιστήμη της διατροφής, να μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες της καθημερινότητας, να δίνει τις κατάλληλες λύσεις και ως επί το πλείστων να μπορεί να υιοθετήσει μακροπρόθεσμα έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής, διατηρώντας τους επιθυμητούς του στόχους , όσον αφορά το βάρος του και την διατροφή του.

Παράλληλα με την διατροφική υποστήριξη, εξίσου σημαντική είναι η ψυχολογική υποστήριξη του ατόμου που μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία αλλαγής διατροφικών συνηθειών. Αποδεδειγμένη είναι η σύνδεση των επιστημών διατροφής και ψυχολογίας, με τα αποτελέσματα όταν συνδυάζονται αυτές οι δύο να είναι ολοκληρωμένα και με πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα συντήρησης. Και επειδή ακριβώς πρεσβεύουμε την δημιουργία μίας πιο σωστής και ισορροπημένης σχέσης με την διατροφή κι αυτό είναι κάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψυχολογία μας, σας παρέχουμε και την δυνατότητα μίας δωρεάν συνεδρίας με την ψυχολόγο του κέντρου μας.

Η Διαδικασία

Εύκολα, απλά και ευέλικτα!

Αρκεί να κλείσετε το 1ο σας ραντεβού στο Διαιτολογικό μας Κέντρο (είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως). Στην πρώτη σας συνεδρία, λαμβάνουμε ένα πλήρες ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, πραγματοποιούμε έγκυρες επιστημονικές μετρήσεις και έπειτα ακολουθεί η συνεδρία σας με τον κύριο Παναγιώτου. Κατά την διάρκεια αυτής σας παρέχεται πλήρη διατροφική υποστήριξη και ένα πρόγραμμα διατροφής, εξατομικευμένο για τη δική σας στοχοθεσία και τις δικές σας προτιμήσεις & συνήθειες. Έπειτα, προγραμματίζονται οι επόμενες συνεδρίες και διαμορφώνεται το σχεδιάγραμμα της διατροφικής παρακολούθησης που θα ακολουθήσει.

Σίγουρη Επιτυχία με τα Επιθυμητά Αποτελέσματα!

Εξατομικευμένη Επιστημονική Προσέγγιση

Ρεαλιστικοί Πραγματοποιήσιμοι Στόχοι

Συνεχόμενη Ψυχολογική Υποστήριξη & Εκπαίδευση

Προγραμματίστε μια
Συνεδρία

Κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό
ραντεβού και μάθετε πως μπορείτε να
ωφεληθείτε!

Εξατομικευμένα Καινοτόμα Προγράμματα Διατροφής για Μοναδικούς Ανθρώπους!

Μάθετε να τρώτε έξυπνα με την σωστή επιστημονική καθοδήγηση και το προσωπικό ενδιαφέρον του Θαλή Παναγιώτου και βελτιώστε την ζωή σας!

Αλλάζω Διατροφή, Αλλάζω Ζωή!

Πραγματικές Ιστορίες Επιτυχίας

5 διαφορετικές περιπτώσεις ατόμων με ένα κοινό στόχο. Να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να πετύχουν τους προσωπικούς στόχους. Με εξατομικευμένη προσέγγιση, διατροφική συμβουλευτική και εκπαίδευση, αλλά και την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και ενίσχυση των κινήτρων τους, είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

  1. Iωάννα: έχασε 14,3 κιλά, κυρίως λιπώδη ιστό.
  2. Δήμητρα: έχασε 9,1 κιλά, κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης.
  3. Αθανάσης: έχασε 8,8 κιλά, κυρίως κοιλιακό λίπος.
  4. Ηλίας: έχασε 23,7 κιλά και άλλαξε τις κακές του διατροφικές του συνήθειες.
  5. Μαργαρίτα: έχασε 20,3 κιλά, ξεπερνώντας τον στόχο που είχε θέσει.

Συχνές Ερωτήσεις

Χρήσιμες απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα διατροφής: Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή

Γιατί είναι σημαντική η διατροφική υποστήριξη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, πέραν από την διαχείριση του σωματικού βάρους της μητέρας;

Φυσικά, η διαχείριση του σωματικού βάρους της μητέρας είναι σημαντική κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, στα πλαίσια της διατήρησης της υγείας εκείνης και του βρέφους. Πέραν από το σωματικό βάρος, η σωστή θρέψη και η επαρκής κάλυψη των αναγκών τόσο της ίδιας όσο και του μωρού είναι εξίσου σημαντικά και πολλές φορές δεν λαμβάνονται υπόψην ή οι ίδιες δυσκολεύονται να τα επιτύχουν, καθώς δεν γνωρίζουν ακριβώς ποιες είναι οι κατάλληλες και ωφέλιμες διατροφικές επιλογές.

Είναι εφικτό κατά την διάρκεια της εμμηνόπαυσης να χάσω βάρος; Πέραν από αυτό, για τι άλλα θέματα υγείας είναι σημαντική η θέση της διατροφής στην εμμηνόπαυση;

Φυσικά και είναι εφικτή η μείωση σωματικού βάρους στην εμμηνόπαυση. Η αντιμετώπιση και η τελική διαμόρφωση του διατροφικού πλάνου που θα ακολουθηθεί είναι αυτά που διαφοροποιούνται και είναι σημαντικό να προσαρμοστούν κατάλληλα σε αυτό το στάδιο της ζωής, υπό την καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου διαιτολόγου – διατροφολόγου.

Είναι γεγονός πως πολλές γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης προβληματίζονται μόνο για το σωματικό βάρος και την διαχείριση αυτού, όταν ταυτόχρονα επηρεάζονται και χρειάζονται αντίστοιχη προσοχή κι άλλα ζητήματα, όπως είναι η υγεία των οστών. Και σε αυτήν την περίπτωση, απαιτείται διατροφική συμβουλευτική και εκπαίδευση των ατόμων αυτών, για την επαρκή πρόσληψη των θρεπτικών εκείνων συστατικών που θα διατηρήσουν την οστική υγεία στα βέλτιστα επίπεδα. Ανάλογα, υπάρχουν αντίστοιχα ζητήματα στα οποία πρέπει να αποδοθεί η ανάλογη προσοχή.

Κάθε πότε θα γίνονται οι επιστημονικές μετρήσεις;

Η μέτρηση του σωματικού βάρους πραγματοποιείται σε κάθε συνεδρία με τον κ. Παναγιώτου (αν και εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό). Όσον αφορά την διαδικασία της λιπομέτρησης αυτή συνήθως γίνεται μία φορά τον μήνα, καθώς αυτό είναι ένα διάστημα στο οποίο μπορούν να παρατηρηθούν και να αξιολογηθούν αλλαγές στη σύσταση του σώματος. Παράλληλα, με την λιπομέτρηση πραγματοποιούνται οι μετρήσεις της περιφέρειας μέσης, της κοιλιακής χώρας και των γοφών (στην περίπτωση των γυναικών).

Μάθε Να Τρως Σωστά!

Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή

Διατροφικές Συμβουλές και Χρήσιμες Οδηγίες για μια Ισορροπημένη Διατροφή

Εμμηνόπαυση και Απώλεια Βάρους 3 720x500 - Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή
Η σχέση του σωματικού βάρους και της εμμηνόπαυσης!   Ακούμε συχνά οτι η απώλεια βάρους στην περίοδο της εμμηνόπαυσης είναι ανέφικτη. Η αλήθεια ...
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ 720x500 - Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή
Η διατροφή αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα τόσο στην γυναικεία υπογονιμότητα όσο και στην ανδρική υπογονιμότητα.   Στις μέρες που ζούμ...
ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Γυναικεία Ζητήματα & Διατροφή
Πόσα κιλά μπορεί να πάρει μια έγκυος; Είναι το ίδιο για όλες τις γυναίκες; Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης η υγιεινή κι η ισορροπημένη διατροφή πρ...

Αλλάζω Διατροφή
Αλλάζω Ζωή!

Ανακαλύψτε έναν θρεπτικό και αναζωογονητικό τρόπο διατροφής και
αναβαθμίστε την ζωή σας! Προγραμματίστε ένα δωρεάν ενημερωτικό
ραντεβού και μάθετε πως μπορείτε να ωφεληθείτε