• Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Γλυφάδα & Μαρούσι

Χριστίνα Μητσοπούλου

Χριστίνα Μητσοπούλου

Ψυχολόγος

Ονομάζομαι Χριστίνα Μητσοπούλου και είμαι ψυχολόγος μετεκπαιδευμένη στην προσωποκεντρική ψυχοθεραπεία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου και εργάζομαι ως ψυχοθεραπεύτρια, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε ενήλικες.

Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος (Deree College).

Επίσης, πραγματοποίησα σπουδές στο τετραετές

πρόγραμμα «ΡΙΖΕΣ» στο κολέγιο ανθρωπιστικών επιστημών ICPS, με εξειδίκευση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.

Στη συνέχεια πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση

στον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι εθελοντικά με την ΜΚΟ «Καρκινάκι» παρέχοντας τις υπηρεσίες μου ως ψυχολόγος/ψυχοθεραπεύτρια συντονίζοντας μια ομάδα νεαρών ενηλίκων “survivors” από την νόσο του καρκίνου.

Εθελοντική παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας, Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου Π. Φαλήρου.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επαγγελματικής μου κατάρτισης και παράλληλα με την ψυχοθεραπευτική μου εκπαίδευση, παρακολουθώ εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα.

Βρίσκομαι κάτω από εποπτεία για τους θεραπευόμενους που παρακολουθώ, όπως επίσης έχω κάνει την δικιά μου ψυχοθεραπεία η οποία είναι σαφώς συνεχιζόμενη όσο ασκώ αυτό το επάγγελμα.