Φώτης Παπαγεωργίου

Tour Personal Dietitian

Ο Φωτης Παπαγεωργιου ολοκληρωνοντας τις μαγειρικες του σπουδες στην κρατική σχολή του ΟΑΕΔ.

Το 2002 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο τις μαγειρικής, ενώ τρία χρόνια αργότερα ταξίδεψε στην Γαλλία και εργάστηκε στο Παρίσι στο catering “Elliance”.

Το 2006 επέστρεψε στην Ελλάδα και όπου άρχισε να εργάζεται ως chef σε εστιατόρια της Αθήνας.

Το 2011 αρχισε να εργάζεται ως chef prive, έχοντας κάνει πολύ σημαντικά σεμινάρια γαστρονομίας “Molecular Gastronomy Seminars guest chef: FERRAN ADRIA,Chef’s club,Greece”, “Modern Mediterranean cuisine Seminars guest chef :ALAIN DUCASSE ,Chef’s club,Greece “, “Modern Pastry Methods Seminars guest chef :RUBEN ALVAREZ Chef’s club,Greece”.

Το 2016 μετακομίζοντας στο Montréal του Καναδά μέχρι και σήμερα είναι Executive chef :στα εστιατόρια” Les buffet de continental “.