• Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Γλυφάδα & Μαρούσι

Μικέλλα Λαιμού

Μικέλλα Λαιμού

Ψυχολόγος

Η Μικέλλα Λαιμού είναι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 5729). Κατέχει πτυχίο ψυχολογίας από το University of East London, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία από το ίδιο πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί πολυετή εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT Therapy) στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (εξωτερικό νευρολογικό ιατρείο – ομάδα ασθενών με προβλήματα μνήμης) στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης. Επιπλέον, για δυο χρόνια ήταν στην Ψυχιατρική Κλινική Κασταλία, με σκοπό τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών, με παράλληλη απασχόληση σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ασθενών παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη.

Ταυτόχρονα, εργάζεται στο Διαιτολογικό Κέντρο Θαλής Παναγιώτου που υποστηρίζει και παρακολουθεί τους διαιτώμενους του γραφείου, ιδίως άτομα με Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Τέλος, συνεργάζεται με διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία διεξάγει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία.

Θέλεις να ενημερωθείς δωρεάν για τις υπηρεσίες μας;
Ξεκίνα Τώρα!