• Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Γλυφάδα & Μαρούσι

Dont diet, Just live

DDJL 3 - Dont diet, Just live

Το Don’t diet, just live είναι η καινοτομία στις υπηρεσίες διατροφής. 

Για πρώτη φορά μαζί με την επιστημονική μου ομάδα σας δίνουμε λύσεις για να αλλάξουμε τις διατροφικές σας συνήθειες και να αποβάλουμε για πάντα τα κιλά που μας ταλαιπωρούν.  

ΤΟ “Don’t diet, just live”  Δεν είναι άλλη μια δίαιτα, αλλά ένας κύκλος συνεδριών και άλλων παροχών οι οποίες σας εξασφαλίζουν σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα. 

Το ζητούμενο είναι και να χάσετε βάρος, με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο μέσω της εξατομίκευσης και χωρίς να στερήσει από τη ζωή σας τις όμορφες στιγμές του φαγητού. 

Έχει σκοπό να μας κάνει τον διαιτολόγο του εαυτού μας και να μας μάθει πως να διαχειριζόμαστε διάφορα θέματα όπως: διατροφικές επιλογές, συναισθηματική υπερφαγία, πείνα, κορεσμός, σωστοί διατροφικοί συνδυασμοί, αλλά πάνω απ’ όλα να μας δίνει λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν μέσα από την καθημερινότητα μας.  

Μην προσπαθείτε λοιπόν, να ακολουθήσετε “τυφλά” ένα ακόμα χαρτί που αποτυπώνει μια δίαιτα…προσπαθήστε να κατανοήσετε την φιλοσοφία και να καταλάβετε τις πραγματικές ανάγκες του σώματός σας.   

Με αυτόν τον τρόπο, εσείς θα επιλέξετε τι θα τρώτε, χωρίς να σας το επιβάλλει ένα χαρτί ή μια αυστηρή δίαιτα και κυρίως χωρίς ζύγισμα, χωρίς ημέρες και χωρίς ειδικές συνταγές. 

Εύκολα

Ρεαλιστικά

Ευέλικτα

 &

Αποτελεσματικά

Στόχος μας είναι η διατροφική εκπαίδευση με μόνιμα αποτελέσματα. 

Επιστημονική ομάδα

Θέλεις να ενημερωθείς δωρεάν για τις υπηρεσίες μας;
Ξεκίνα Τώρα!