• Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Γλυφάδα & Μαρούσι

Υγιεινή Παιδική Διατροφή

Υγιεινή Παιδική Διατροφή

Εξατομικευμένο, Ευέλικτο, Ρεαλιστικό.

dont diet banner wide - Υγιεινή Παιδική Διατροφή

Πρόγραμμα Διατροφής για Παιδιά & Εφήβους

Κατάλληλο για:

Παιδιά και εφήβους, με παιδική παχυσαρκία, διατροφικές δυσκολίες και διαταραχές.

Σκοπός:

Διαχείριση Βάρους και Διατροφική Εκπαίδευση για βελτίωση της ποιότητας ζωής και μακροπρόθεσμα οφέλη παιδιών και εφήβων.

Υπηρεσίες:

Επιστημονικές Μετρήσεις, Διατροφικό Πλάνο, Διατροφική Παρακολούθηση & Εκπαίδευση, Ψυχολογική Υποστήριξη.

Συνεδρίες:

Δια ζώσης ή Εξ Αποστάσεως

Διάρκεια Συνεδρίας:

Αρχική Συνεδρία: ~ 60 λεπτά.
Συνεδρίες Υποστήριξης & Συντήρησης: ~ 30 λεπτά.

Αρχική Συνεδρία:

  • Επιστημονικές μετρήσεις & Ιατρικό / Διατροφικό Ιστορικό.
  • Ανάλυση Διατροφικής Συμπεριφοράς.
  • Καθορισμός Στόχου & Σχεδίαση Εξατομικευμένου Διατροφικού Πλάνου.

Συνεδρίες Υποστήριξης & Συντήρησης:

Επαναληπτικές Συνεδρίες κάθε 1 ή 2 εβδομάδες ανάλογα την περίπτωση:

  • Ψυχολογική & Διατροφική Υποστήριξη.
  • Επιστημονική Καθοδήγηση & Αντιμετώπιση Δυσκολιών.
  • Αναπροσαρμογή Διατροφικού Πλάνου.

Κόστος Συνεδριών: 60 €/συνεδρία.

Παρέχουμε ευελιξία στο τελικό κόστος της διατροφικής σας εξέλιξης, επιτρέποντας σας να ορίσετε, με την συμβουλή των διαιτολόγων μας, την συχνότητα των συνεδριών, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Έτσι, μπορείτε να καθορίσετε εσείς το ποσό που θα επενδύσετε για την βελτίωση της διατροφής σας, είτε επιλέγοντας την συχνότητα των συνεδριών που σας ταιριάζει, είτε διαλέγοντας ένα από τα παρακάτω πακέτα προσφορών:

Προσφορές

Πακέτο Γνωριμίας: 80 €.

  • Περιλαμβάνει τις 2 πρώτες συνεδρίες
  • Κόστος συνεδριών πακέτου: 40 € / Συνεδρία.

Πακέτο Μήνα: 148 €.

Περιλαμβάνει 4 εβδομαδιαίες συνεδρίες.
Κόστος συνεδριών πακέτου: 37€ / Συνεδρία

Πακέτα Don’t Diet, Just Live:

Τα πακέτα προσφορών για το σύγχρονο και πρωτοποριακό πρόγραμμα Don’t Live Just Diet περιλαμβάνουν χρηστικά δώρα και ευελιξία, ανάλογα με την διάρκεια της θεραπείας, τους στόχους σας και το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε. Υπάρχουν πακέτα 3μήνου και 6μήνου και το κόστος της συνεδρίας κυμαίνεται από 48 € μέχρι 28 € ανά συνεδρία, ανάλογα το οικονομικό πακέτο.

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
**Σε όλες τις περιπτώσεις και για την βέλτιστη συνεργασία κι τα αποτελέσματα της διατροφικής παρέμβασης, προσφέρουμε δωρεάν την χρήση της εφαρμογής «Athlisis».

Κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού και μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα και τις επιλογές σας!

Η διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών έχει αφετηρία την παιδική ηλικία, όπου από εκεί επηρεάζεται από ποικιλία παραγόντων. Πολλές περιπτώσεις παιδιών και εφήβων έχουν υιοθετήσει λανθασμένα διατροφικά πρότυπα και συνήθειες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή να αυξάνουν την πιθανότητα εκδήλωσης προβλημάτων σε μακροπρόθεσμο πλαίσιο, αλλά και να αναπτύσσουν μια διαταραγμένη σχέση με το φαγητό και την διατροφή. Το πρόγραμμα αυτό, έχει διαμορφωθεί προκειμένου να απορρίψει λανθασμένες διατροφικές πεποιθήσεις, να βοηθήσει τους νέους να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες και να προστατεύσουν την υγεία τους βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Ο Σκοπός του Προγράμματος

Εκπαιδευόμαστε Διατροφικά, δίνουμε λύσεις και προστατεύουμε την υγεία των μικρών μας φίλων!

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι να διαμορφώσει μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφική προσέγγιση στα παιδιά και εφήβους, να τους ενισχύσει με θρεπτικά συστατικά και υγιεινές συνήθειες που θα τους υποστηρίζουν στην καθημερινότητα τους και θα τους απαλλάξουν από ενδεχόμενα προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, πρόκειται για μία προσέγγιση όπου συμβάλλει στην διόρθωση μίας διαταραγμένης σχέσης με το φαγητό, διαμορφώνοντας μία νέα σύνδεση με την διατροφή, το φαγητό και την αξία αυτού.

Τα Οφέλη Μου

Νέες Υγιεινές και ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες.

Νέες διατροφικές συνήθειες, οι οποίες υποστηρίζουν τις ανάγκες και την καθημερινότητα των παιδιών. Αποδίδουν την απαραίτητη ενέργεια, διατηρούν την τρέχουσα υγεία και εξασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη αποτροπή από προβλήματα υγείας, ενώ ταυτόχρονα διορθώνονται διαταραγμένες πεποιθήσεις και η σχέση των νέων με την διατροφή.

Επιστημονική Μεθοδολογία

Ισορροπημένη και ευέλικτη διατροφή, χωρίς στερήσεις!

Όλα τα προγράμματα τα οποία παρέχουμε στα Διαιτολογικά μας Κέντρα βασίζονται σε έγκυρες επιστημονικές συστάσεις και μετρήσεις. Πυλώνας όλων είναι η ισορροπημένη και σωστή προσέγγιση της διατροφής, όπου με γνώμονα την εξατομίκευση και τους προσωπικούς στόχους του κάθε ατόμου που επιλέγει να μας εμπιστευτεί, σχεδιάζουμε ένα ατομικό διατροφικό πλάνο και την υποστήριξη/καθοδήγηση που απαιτεί η κάθε περίπτωση ατόμου ξεχωριστά.

Εξατομικευμένο Διατροφικό Πλάνο

Σχεδίαση προσωποιημένου προγράμματος ευέλικτης Διατροφής!

Ο καθένας από εμάς είναι πολύ διαφορετικός και μοναδικός. Αντίστοιχα, αυτό ισχύει και στην επιστήμη της Διατροφής. Η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα στις ανάγκες, τους στόχους, την καθημερινότητα, τις συνήθειες, τις ιδιαιτερότητες, τις αρέσκειες και σε πολλές άλλες παραμέτρους είναι αυτά που τελικά λαμβάνουμε υπόψη και με βάση τις επιστημονικές γνώσεις, τις μετρήσεις και την αξιολόγηση που πραγματοποιούμε στα Διαιτολογικά μας Κέντρα, διαμορφώνουμε τελικά το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής για το κάθε άτομο.

Διατροφική Εκπαίδευση & Ψυχολογική Υποστήριξη

Συνεχόμενη Καθοδήγηση για διατήρηση των υγιεινών διατροφικών συνηθειών!

Αδιαμφισβήτητα καθοριστικές είναι οι επιστημονικές μετρήσεις και η αξιολόγηση που πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο στις αρχικές συνεδρίες των προγραμμάτων διατροφής. Ωστόσο, αντίστοιχα καθοριστική είναι η διατροφική εκπαίδευση και η καθοδήγηση που χρειάζεται να λαμβάνει και να παρέχεται στο κάθε άτομο, προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα την επιστήμη της διατροφής, να μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες της καθημερινότητας, να δίνει τις κατάλληλες λύσεις και ως επί το πλείστων να μπορεί να υιοθετήσει μακροπρόθεσμα έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής, διατηρώντας τους επιθυμητούς του στόχους , όσον αφορά το βάρος του και την διατροφή του.

Παράλληλα με την διατροφική υποστήριξη, εξίσου σημαντική είναι η ψυχολογική υποστήριξη του ατόμου που μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία αλλαγής διατροφικών συνηθειών. Αποδεδειγμένη είναι η σύνδεση των επιστημών διατροφής και ψυχολογίας, με τα αποτελέσματα όταν συνδυάζονται αυτές οι δύο να είναι ολοκληρωμένα και με πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα συντήρησης. Και επειδή ακριβώς πρεσβεύουμε την δημιουργία μίας πιο σωστής και ισορροπημένης σχέσης με την διατροφή κι αυτό είναι κάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψυχολογία μας, σας παρέχουμε και την δυνατότητα μίας δωρεάν συνεδρίας με την ψυχολόγο του κέντρου μας.

Η Διαδικασία

Εύκολα, απλά και ευέλικτα!

Αρκεί να κλείσετε το 1ο σας ραντεβού στο Διαιτολογικό μας Κέντρο (είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως). Στην πρώτη σας συνεδρία, λαμβάνουμε ένα πλήρες ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, πραγματοποιούμε έγκυρες επιστημονικές μετρήσεις και έπειτα ακολουθεί η συνεδρία σας με τον κύριο Παναγιώτου. Κατά την διάρκεια αυτής σας παρέχεται πλήρη διατροφική υποστήριξη και ένα πρόγραμμα διατροφής, εξατομικευμένο για τη δική σας στοχοθεσία και τις δικές σας προτιμήσεις & συνήθειες. Έπειτα, προγραμματίζονται οι επόμενες συνεδρίες και διαμορφώνεται το διατροφικό πλάνο που θα ακολουθηθεί.

Σίγουρη Επιτυχία με Μακροπρόθεσμα οφέλη!

Εξατομικευμένη Επιστημονική Προσέγγιση

Ρεαλιστικοί Πραγματοποιήσιμοι Στόχοι

Συνεχόμενη Ψυχολογική Υποστήριξη & Εκπαίδευση

Προγραμματίστε μια
Συνεδρία

Κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό
ραντεβού και μάθετε που μπορείτε να
ωφεληθείτε!

Εξατομικευμένα Καινοτόμα Προγράμματα Διατροφής για Ρεαλιστικές Αλλαγές Στις Διατροφικές Συνήθειες!

Μάθετε να τρώτε έξυπνα με την σωστή επιστημονική καθοδήγηση και το προσωπικό ενδιαφέρον του Θαλή Παναγιώτου και βελτιώστε την ζωή σας!

Αλλάζω Διατροφή, Αλλάζω Ζωή!

Πραγματικές Ιστορίες Επιτυχίας

5 διαφορετικές περιπτώσεις ατόμων με ένα κοινό στόχο. Να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να πετύχουν τους προσωπικούς στόχους. Με εξατομικευμένη προσέγγιση, διατροφική συμβουλευτική και εκπαίδευση, αλλά και την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και ενίσχυση των κινήτρων τους, είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

  1. Iωάννα: έχασε 14,3 κιλά, κυρίως λιπώδη ιστό.
  2. Δήμητρα: έχασε 9,1 κιλά, κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης.
  3. Αθανάσης: έχασε 8,8 κιλά, κυρίως κοιλιακό λίπος.
  4. Ηλίας: έχασε 23,7 κιλά και άλλαξε τις κακές του διατροφικές του συνήθειες.
  5. Μαργαρίτα: έχασε 20,3 κιλά, ξεπερνώντας τον στόχο που είχε θέσει.

Συχνές Ερωτήσεις

Χρήσιμες απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα διατροφής: Υγιεινή Παιδική Διατροφή

Δεν είναι λίγο «επιβαρυντικό» για ένα παιδί να επισκεφτεί έναν Διαιτολόγο;

Κάθε περίπτωση παιδιού που επισκέπτεται τα Διαιτολογικά μας Κέντρα διαχειρίζεται από την επιστημονική ομάδα με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τις ανάγκες του, την τρέχουσα κατάσταση υγείας του και τις συνήθειες του. Κατά κύριο λόγο, η διατροφική υποστήριξη σε αυτές τις ηλικίες, περιλαμβάνει διατροφική εκπαίδευση, συζήτηση πάνω σε θέματα διατροφής, παρότρυνση για υγιεινές επιλογές τροφίμων και γευμάτων, κατάρριψη μύθων και τυχόν λανθασμένων πεποιθήσεων και διατροφική καθοδήγηση του παιδιού για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, χωρίς στερήσεις και περιορισμούς.

Μάθε Να Τρως Σωστά!

Διατροφή & Ευεξία

Υγιεινές και νόστιμες συνταγές, διατροφικές συμβουλές και χρήσιμα άρθρα για τη διατροφή

Μπουφές σε παιδικό πάρτυ 81 Θρεπτικές επιλογές για τα παιδιά 720x500 - Υγιεινή Παιδική Διατροφή
  Η Διατροφή των παιδιών: Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς;   Η διατροφή των παιδιών απασχολεί δικαίως αρκετούς γονείς, με πολλούς από αυτούς...
Να δίνουμε πολυβιταμίνες στα παιδιά 34 720x500 - Υγιεινή Παιδική Διατροφή
Συστήνεται συγκεκριμένη διατροφή ή/και πολυβιταμίνες για τα παιδιά;   Οι επίσημες διατροφικές συστάσεις δεν προτείνουν, σε καμία περίπτωση τη...
Τι σνακ να επιλέξετε για τα παιδιά όταν είναι στο σπίτι 1200x425 1 720x425 - Υγιεινή Παιδική Διατροφή
Είναι εύκολο να μάθουμε στα παιδιά να επιλέγουν υγιεινά σνακ στο σχολείο και στο σπίτι; Πως μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν; Τα παιδιά αποτελο...

Αλλάζω Διατροφή
Αλλάζω Ζωή!

Ανακαλύψτε έναν θρεπτικό και αναζωογονητικό τρόπο διατροφής και
αναβαθμίστε την ζωή σας! Προγραμματίστε ένα δωρεάν ενημερωτικό
ραντεβού και μάθετε πως μπορείτε να ωφεληθείτε