ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Media News

Revenge Body Greece - Μαργαρίτα -20kg

με διατροφολόγο τον Θαλή Παναγιώτου

Revenge Body: Η Μαργαρίτα καταφέρνει να χάσει 20kg με διατροφολόγο τον Θαλή Παναγιώτου ενώ ο αρχικός στόχος ήταν τα -15kg.

Revenge Body & Ηλίας -24kg

με Διατροφολόγο τον Θαλή Παναγιώτου

Δείτε την προσπάθεια του Ηλία, ο οποίος στην εκπομπή Revenge Body με την Ιωάννα Λίλλυ ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής από τον διατροφολόγο Θαλή Παναγιώτου και εντατική άσκηση από Personal Trainer, όπου κατάφερε να χάσει ~24Kg και να μεταμορφωθεί.

Ζεστό νερό με λεμόνι: Μύθος ή αλήθεια;

Το Διαιτολογικό Γραφείο Θαλή Παναγιώτου τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική βαρύτητα που να επιβεβαιώνει πως η πρωινή συνήθεια "ζεστό νερό με λεμόνι" αφυπνίζει το μεταβολισμό και αδυνατίζει.

Βιταμινη D και Υπογονιμότητα

Ποιος είναι ο ρόλος της Βιταμίνης D και πόσο θετικά μπορεί να επηρεάσει τα ποσοστά επιτυχίας στη θεραπεία της εξωσωματικής γονιμοποίησης;
 

Το healthy μενού μας για το BLENDS

Το Διαιτολογικό Γραφείο Θαλή Παναγιώτου μελέτησε και σχεδίασε ένα healthy μενού για το εστιατόριο BLENDS στη Γλυφάδα, σε συνεργασία με τον executive σεφ Κώστα Λόλα.
 

Πρόσφατα Νέα

3 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!

Βελτιώστε τη διατροφή σας και θα δείτε άμεσες αλλαγές στην επιδερμίδα και στο σώμα σας.

Η διατροφή είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας καθώς την επηρεάζει άμεσα τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό επίπεδο, δηλαδή την όψη ακόμα και την υφή του δέρματος. Υπάρχουν τροφές που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της, αυτές οι τροφές είναι...

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Τρώνε άραγε τα παιδιά σωστά; Μπορεί ένας γονιός να ελέγξει από μακριά τη συχνότητα και την ποσότητα φαγητού του παιδιού του;

Μπορεί φέτος οι παιδικές κατασκηνώσεις να καθυστέρησαν να υποδεχτούν τους μικρούς τους φίλους, ωστόσο τήρησαν και τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών έναντι στο ιό covid-19.  Αναρωτιέστε κι εσείς πόσο εύκολη είναι η διατροφική προσαρμογή του παιδιού; Μπορούν οι γονείς να γνωρίζουν τι συμβαίνει με τη διατροφή του παιδιού τους; Δείτε πως τελικά ο γονιός μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη προσαρμογή του χωρίς επηρεαστεί η διατροφή του αρνητικά.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ…;

Τι συμβαίνει όταν τα ζευγάρια ξεκινάνε δίαιτα;

Τι συμβαίνει όταν τα ζευγάρια ξεκινάνε δίαιτα; Σίγουρα οι πιθανότητες επιτυχίας είναι το μόνο σίγουρο,όταν το κίνητρο και  ο στόχος στο ζευγάρι είναι κοινός
όλα μπορούν να γίνουν. Δείτε πως πολλά ζευγάρια τα κατάφεραν και αδυνάτισαν μαζί!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Διατροφικές συμβουλές για όλους τους μαθητές και γονείς!

Διατροφικές συμβουλές για όλους τους μαθητές και γονείς. Μια δύσκολη και άκρως απαιτητική περίοδος. Διαβάστε  τα 5 TIPS   για μέγιστη επίδοση, δυνατή μνήμη και υψηλή συγκέντρωση.

 

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ;

Το ξέρατε ότι η σωστή ενυδάτωση μέσα στην ημέρα με νερό προσφέρει διαύγεια και δημιουργικότητα στην εργασία μας

Το ξέρατε ότι  η σωστή ενυδάτωση μέσα στην ημέρα με νερό προσφέρει διαύγεια και δημιουργικότητα  κατά τη διάρκεια που εργάζεστε; Αυξήστε την ημερήσια πρόσληψη σε νερό  και υγρά ακολουθώντας τις 11 βασικές συμβουλές μας !

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝOYME ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;

Πόσο πολύ έχει επηρεαστεί η διατροφή μας κατά τη διάρκεια και μετά τη καραντίνα;

Έχει ήδη περάσει σχεδόν ένας μήνας μετά την καραντίνα και τον εγκλεισμό μας στο σπίτι κι όμως για τους περισσότερους παραμένει δύσκολο κεφάλαιο η  ισορροπημένη διατροφή. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε υγιεινές επιλογές μετά την καραντίνα; Τι είναι αυτό που μας δυσκολεύει και δεν μπορούμε να πειθαρχήσουμε ώστε να τρώμε σωστά και υγιεινά; Γνωρίστε το τρίπτυχο της επιτυχίας για σωστή  και  ισορροπημένη διατροφή ακολουθώντας τις πιο υγιεινές διατροφικές συμβουλές που θα  σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας! 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΚΑΙ ΤΟ COVID-19 ;

Μπορεί η χορήγηση βιταμίνης D σε συμπλήρωμα να συμβάλλει στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματός και στην μείωση του κινδύνου για εποχική γρίπη και covid-19;

Ολοένα και μεγαλύτερο  επιστημονικό ενδιαφέρον παρουσιάζει συνεχώς η «βιταμίνη του μέλλοντος» η βιταμίνη D.

Εν όψει της παγκόσμιας πανδημίας του covid 19, ερευνητικά δεδομένα και σημαντικές συσχετίσεις παρουσιάζουν πως η χορήγηση συμπληρώματος της βιταμίνης D φαίνεται πως μπορεί να συντελέσει στη μείωση του κινδύνου για εμφάνιση λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος σχετικά με τη εποχική γρίπη καθώς και του covid 19. Άκρως σημαντική η συσχέτιση των χαμηλών επιπέδων της βιταμίνη D με την υψηλή θνησιμότητα από το COVID-19.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την επάρκεια σε βιταμίνη D; Αρκεί τελικά μόνο η διατροφή και η έκθεση στον ήλιο για να καλύπτεται η ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη της; Ποιες είναι οι τιμές αναφορές που υποδηλώνουν έλλειψη και ανεπάρκεια; Γιατί συνίσταται η χορήγηση συμπληρώματος σε βιταμίνη D για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού ; 

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ;

Υπάρχουν τροφές που θα πρέπει να εντάξουμε στη διατροφή μας; Πως διαχειριζόμαστε τα τρόφιμα στην καραντίνα;

Αναρωτιέστε τι πρέπει να τρώμε τώρα που μένουμε σπίτι; Πόσο εύκολο είναι ο έλεγχος του σωματικού μας βάρους τώρα; Ποσό σημαντική είναι τελικά η διατροφή αυτή τη περίοδο για το ανοσοποιητικό μας σύστημα; Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει για τους περισσότερους το να προσέξουμε τη διατροφή μας, θα πρέπει να καταλάβουμε πόσο σημαντικό και να στοχεύσουμε στην επαρκή πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών όπου κάποια από αυτά συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην καλύτερη άμυνα του οργανισμού μας. Ξέρετε ποιες είναι οι  τροφές; Μπορεί ο ιός να μεταδοθεί στα τρόφιμα και  υπάρχουν τελικά τρόποι για την ασφάλεια τροφίμων;

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ & ΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Τελικά μπορεί να νηστέψει το παιδί μόνο για μια εβδομάδα;

Φέτος η Μεγάλη εβδομάδα να είναι αρκετά διαφορετική αλλά ταυτόχρονα εξίσου κοινή  για όλους μας που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ περιορίζοντας την εξάπλωση του covid-19. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν, να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε το κρέας και να νηστέψουμε ακολουθώντας το προτεινόμενο μενού μας για την Μεγάλη εβδομάδα το οποίο είναι ιδανικό και για τις μικρές ηλικίες.

𝐏𝐀𝐍𝐂𝐀𝐊𝐄𝐒 ΜΕ ΒΡΩΜΗ, ΕΤΟΙΜΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ!

Μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε και τρώμε υγιεινά. Τα πιο γρήγορα και νόστιμα pancakes που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι με γλυκιά και αλμυρή πρόταση σερβιρίσματος.

Όποτε σκεφτόμαστε pancakes συνήθως είμαστε ένα βήμα πριν χαλάσουμε τη διατροφή μας καθώς περιέχουν πολλές θερμίδες, ζάχαρη και λιπαρά όσο προσθέτουμε υλικά από πάνω. Τώρα μόνο σε 10 λεπτά μπορούμε να απολαύσουμε τα πιο νόστιμα, υγιεινά pancakes με βάση του το αυγό και τη βρώμη, δύο τροφές που προσφέρουν υψηλό κορεσμό και συμβάλλουν στο αδυνάτισμα και στη διατήρηση σωματικού βάρους.   

Αρχείο

«Αύγουστος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Γνωριμία

Ο Θαλής Παναγιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Με αγάπη και ζήλο για την επιστήμη του, 

Σπούδασε Διατροφή με Μετεκπαίδευση στην Διατροφή και τον Αθλητισμό από το Πανεπιστήμιο του Newcastle. 

Επιπλέον, έκανε την πρακτική του άσκηση στον τομέα της κλινικής διατροφής στο «Ιασώ General» και έχει εργασθεί σε μεγάλα Ηealth Fitness Clubs. Παρείχε συμβουλές διατροφής στο πολυιατρικό κέντρου Α.Β.Η Medical Group στη Γλυφάδα και ήταν υπεύθυνος συμβουλευτικής διατροφής στο πολυιατρικό κέντρο Orthobiotiki στο Μαρούσι.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Αλλάζω Διατροφή - Αλλάζω Ζωή!

Γλυφάδα: Δασκαρόλη 67
T: 210 9960989

Μαρούσι: Σώρου 3-5
T: 21 1111 7688