• Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Γλυφάδα & Μαρούσι

Don’t diet, Just live! H καινοτόμος υπηρεσία μας!

Dont Diet Just live

Don’t diet, Just live! Η νέα καινοτόμα υπηρεσία μας!

Πριν από λίγες μέρες, σας υποσχέθηκα ότι σας ετοιμάζω κάτι καινούριο σε συνεργασία, πάντα, με την επιστημονική μου ομάδα! Έφτασε λοιπόν η ώρα να σας γνωρίσω το καινούριο project το οποίο σχεδιάσαμε αποκλειστικά για εσάς, το οποίο φυσικά εφαρμόζεται και σαν υπηρεσία στα διαιτολογικά μου κέντρα Γλυφάδα και Μαρούσι.

 

Don’t diet, Just live” το όνομα αυτού

 

Το don’t diet, just live είναι μια νέα υπηρεσία την οποία εφαρμόζουμε στα γραφεία μου και η οποία αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση στην απώλεια βάρους.

 

Δεν είναι άλλη μια δίαιτα, αλλά μια σειρά συνεδριών και διαφόρων άλλων παροχών οι οποίες σας εξασφαλίζουν σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα. Το ζητούμενο είναι και να χάσετε βάρος αλλά και να γίνεται ο διαιτολόγος του εαυτού σας. Μερικά, μόνο, από τα θέματα που καλύπτονται είναι τα εξής:

 • Βασικές αρχές διατροφής
 • Τι σημαίνει μεταβολισμός
 • Πως επιτυγχάνεται η απώλεια βάρους
 • Πως πρέπει να μαγειρεύω
 • Τι να κάνω εάν πεινάσω
 • Τι να επιλέξω όταν βγαίνω έξω για φαγητό
 • Τι να επιλέξω να τρώω στην δουλεία μου
 • Τι να επιλέξω εάν θέλω γλυκό

 

 

2020 06 05 16 10 55 IMG 3840 300x200 - Don't diet, Just live! H καινοτόμος υπηρεσία μας!

 

Don’t diet, Just live: Η φιλοσοφία πίσω από την νέα μας υπηρεσία 

Όσοι με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζετε επίσης ότι δεν ασπάζομαι τις δίαιτες express. Χρόνια τώρα, έχω υιοθετήσει ως μότο το Κάντε skip στη δίαιτα και είμαι υπέρμαχος της αλλαγής του τρόπου σκέψης – ζωής. Όπως, σας έχω πει πολλές φορές, οι δίαιτες δεν λειτουργούν! Ποιος από εμάς έχει κάνει μια φορά δίαιτα; Κανείς! Αυτό είναι η απόδειξη πως η δίαιτα δεν είναι η λύση την οποία ψάχνουμε. Η λύση βρίσκεται αλλού! Στην αλλαγή τρόπου σκέψης και στην διατροφική εκπαίδευση. Η συνεχής και εμμονική ενασχόληση με δίαιτες, επιστημονικά και τεκμηριωμένα, μας δείχνει πως το άτομο όχι μόνο αδυνατεί να διατηρήσει το βάρους που έχασε, αλλά τις περισσότερες φορές το παίρνει πίσω. Don’t Diet, Just live, λοιπόν!

 

Ο στόχος του προγράμματος δεν είναι μόνο να φτάσετε και να διατηρήσετε το επιθυμητό βάρος σας, αλλά αυτό να γίνει μέσα από μια διαδικασία η οποία να μην σας στερεί ΣΤΙΓΜΕΣ από την ζωή σας! Ίσα, ίσα! Εάν γίνεται, να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο αυτές τις στιγμές. Μην ξεχνάτε, το πιο σημαντικό (πιο σημαντικό και από το σωματικό μας βάρος) είναι η ψυχική μας υγεία!

 

Διατροφική εκπαίδευση με το Don’t Diet, Just live

 

Dont diet Just live H καινοτόμος υπηρεσία μας 300x200 - Don't diet, Just live! H καινοτόμος υπηρεσία μας!

 

 

Η αποτελεί το θεμέλιο για να στηρίξουμε μια επιτυχημένη απώλεια βάρους και να την διατηρήσουμε. Η διατροφική εκπαίδευση θα έπρεπε να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σχολικής μας εκπαίδευσης, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται και καλούμαστε να την αποκτήσουμε ως ενήλικες. Έχει σκοπό να μας κάνει τον διαιτολόγο του εαυτού μας και να μας μάθει πως να διαχειριζόμαστε διάφορα θέματα όπως οι διατροφικές επιλογές, η συναισθηματική υπερφαγία, η πείνα, ο κορεσμός, οι σωστοί διατροφικοί συνδυασμοί.

Μην προσπαθείτε, λοιπόν, να ακολουθήσετε τυφλά ένα χαρτί που αποτυπώνει μια δίαιτα, προσπαθήστε να κατανοήσετε την φιλοσοφία πίσω από αυτό, να καταλάβετε τις πραγματικές ανάγκες του σώματoς σας και να μπορείτε να επιλέγετε εσείς ανά πάσα στιγμή τι θα καταναλώσετε, χωρίς να σας το επιβάλλει ένα χαρτί ή μια δίαιτα.

 

Η διατροφική εκπαίδευση έχει κάποιους βασικούς πυλώνες, τους οποίους καλύπτουμε μέσα από το πρόγραμμα Don’t diet, Just live και οι οποίοι είναι οι εξής:

 • Θρεπτικά συστατικά
 • Ιχνοστοιχεία και βιταμίνες
 • Ενεργειακός μεταβολισμός
 • Ενεργειακές ανάγκες του ατόμου
 • Τρόφιμα
 • Συνδυασμοί τροφίμων
 • Διατροφικές συστάσεις με βάση εγκεκριμένους φορείς ανάλογα με το στάδιο ζωής
 • Διαχείριση όρεξης – κορεσμός
 • Συχνότητα γευμάτων
 • Γεύμα εκτός σπιτιού
 • Επιθυμία για γλυκό
 • Διαχείριση αλκοόλ
 • Επίλυση διατροφικών μύθων
 • Σωματική άσκηση σε συνάρτηση με την διαχείριση του σωματικού βάρους

 

 

Η δομή του Don’t diet, just live

 

Το Don’t diet, Just live είναι το νέο πρόγραμμα το οποίο έχω σχεδιάσει έπειτα από ενδελεχή και προσεκτική μελέτη από κοινού με την επιστημονική μου ομάδα. Το πρόγραμμα αυτό, στοχεύει, στην εκρίζωση λανθασμένων πεποιθήσεων γύρω από το φαγητό, στην υιοθέτηση ενός νέου ισορροπημένου τρόπου ζωής και σκέψης, μέσα από την διατροφική εκπαίδευση! Με απλά λόγια;

 

                 Το Don’t diet, Just live ήρθε για να σας κάνει τον διαιτολόγου του εαυτού σας.

 

Πιο αναλυτικά:

  Αποτελείται από 3 μήνες προσωποποιημένης διατροφικής παρακολούθησης
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος σας, θα σας παρακολουθεί εβδομαδιαία τον πρώτο μήνα και έπειτα ανά δυο εβδομάδες
Σε κάθε διατροφική συνεδρία θα καλύπτονται διάφορα θέματα, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ατόμου και θα δίνεται το απαραίτητο υλικό
 Στόχος είναι καθόλη την διάρκεια να καλυφθούν όλοι οι βασικοί άξονες:
Θρεπτικά συστατικά
Ιχνοστοιχεία και βιταμίνες
 Ενεργειακός μεταβολισμός
 Ενεργειακές ανάγκες του ατόμου
Τρόφιμα
 Συνδυασμοί τροφίμων

 

 

Διατροφικές συστάσεις με βάση εγκεκριμένους φορείς ανάλογα με το στάδιο ζωής
Διαχείριση όρεξης – κορεσμός
Συχνότητα γευμάτων
Γεύματα εκτός σπιτιού
 Επιθυμία για γλυκό
 Διαχείριση αλκοόλ
Επίλυση διατροφικών μύθων
 Σωματική άσκηση σε συνάρτηση με την διαχείριση του σωματικού βάρους
Σε κάθε διατροφική συνεδρία θα γίνονται όλες οι ανθρωπομετρήσεις για την παρακολούθηση της πορείας σας
Θα πραγματοποιείται ένα σεμινάριο από Ειδικό Ψυχολόγο το οποίο θα καλύπτει μέσω της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας λανθασμένες πεποιθήσεις γύρω από το φαγητό και την διατροφή
Θα σας σταλεί ένα ebook με 10+1 νόστιμες συνταγές για απώλεια βάρους καθώς και κάποια βίντεο όπου θα σας εξηγώ βασικά ζητήματα της απώλειας και διατήρησης βάρους.

Dont diet Just live H καινοτόμος υπηρεσία μας 1 300x200 - Don't diet, Just live! H καινοτόμος υπηρεσία μας!

Αλλαγή στο τρόπο σκέψης

Πολύ σημαντική η διατροφική εκπαίδευση, αλλά εάν πρώτα δεν αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας, δυστυχώς δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Η αλλαγή τρόπου σκέψης, η αποτελεσματική διαχείριση των συναισθημάτων μας, η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε το φαγητό και το πως το έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας (πχ κατανάλωση γλυκών μετά από μια δύσκολη μέρα, βουλιμικά επεισόδια λόγω τύψεων έπειτα από κατανάλωση συγκεκριμένων τροφίμων, κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φαγητού σε περιπτώσεις αυπνίας έτσι ώστε να «ναρκωθούμε» και διάφορα άλλα) είναι αναπόσπαστα κομμάτια της απώλειας και της διατήρησης βάρους.

 

Έτσι, λοιπόν, σεβόμενοι τις ανάγκες σας στο Don’t diet, Just live έχουμε σχεδιάσει την παρέμβασή μας έτσι ώστε να θέσουμε τα θεμέλια για αλλαγή του τρόπου ζωής συμπεριλαμβάνοντας ειδικά σεμινάρια από Ψυχολόγους. Ο στόχος είναι να αποκτήσετε συγκεκριμένες δεξιότητες οι οποίες να σας βοηθήσουν ριζικά στην υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής όπου θα μπορείτε να διατηρείτε, αβίαστα, το σωματικό σας βάρος.

 

Σύνοψη για το Don’t diet, Just live

Το Don’t diet, just live είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση στο κομμάτι της απώλειας και διατήρησης βάρους και στοχεύει στην προαγωγή της ψυχικής υγείας, στην ηρεμία και στην υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωης! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες ή καλέστε μας στο 2109960989 ή 2111117688 για να κλείσετε την θέση σας!

Το Dont Diet, Just Live έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων, συνεπώς εάν πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει να φτάσετε και να διατηρήσετε τους στόχους σας, κλείστε την δική σας θέση!

 

 

Διαβάστε περισσότερα για “γιατί να μην κάνεις διατροφή μόνος σου”.

 

Θέλεις να ενημερωθείς δωρεάν για τις υπηρεσίες μας;
Ξεκίνα Τώρα!