• Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Γλυφάδα & Μαρούσι

Διατροφική Παρακολούθηση για περιπτώσεις Πλαστικής Χειρουργικής

κοιλια λιπος - Διατροφική Παρακολούθηση για περιπτώσεις  Πλαστικής Χειρουργικής

Οι θεραπείες και οι τεχνικές χωρίζονται σε επεμβατικές και μη επεμβατικές. Η λιποαναρρόφηση, ο βασιλιάς της Πλαστικής Χειρουργικής, είναι μια μέθοδος μορφοποίησης και όχι μια μέθοδος αδυνατίσματος ούτε μια θεραπευτική μέθοδος κατά της παχυσαρκίας αλλά στοχεύει στη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος αφαιρώντας τοπικό λίπος το οποίο είναι αποθηκευμένο σε ορισμένες περιοχές του σώματος το οποίο δύσκολα χάνεται   μετά από διατροφή και σωματική άσκηση.

Όπως επίσης η κρυολυπόληση, η μεσοθεραπεία καθώς και άλλες θεραπείες σώματος μη επεμβατικές χωρίς την σύσταση διατροφικής παρακολούθησης δεν μπορούν από μόνες τους να συμβάλλουν ώστε να αναδείξουν τα αποτελέσματα των θεραπειών.

Για να πετύχει η οποιαδήποτε επεμβατική ή μη μέθοδος απαιτείται συστηματική και μακροχρόνια προσπάθεια βελτίωσης των διατροφικών συνηθειών, του τρόπου ζωής καθώς και η ένταξη συχνής άσκησης, η οποία βοηθάει στη μείωση  και διατήρηση του σωματικού λίπους στα φυσιολογικά επίπεδα.

Συνεπώς, η διατροφική παρακολούθηση χρήζει απαραίτητη καθώς αν δεν υιοθετηθεί μακροπρόθεσμα μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αποκτήσετε ξανά τα ανεπιθύμητα κιλά που αφαιρεθήκαν μετά από κάποια μέθοδο.

Το πιο σημαντικό είναι να μη ξεχνάμε ότι τουλάχιστον το 70% της αποτελεσματικότητας των Θεραπειών στηρίζονται σε διατροφικούς παράγοντες.

Θέλεις να ενημερωθείς δωρεάν για τις υπηρεσίες μας;
Ξεκίνα Τώρα!