• Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Γλυφάδα & Μαρούσι

Διατροφική Παρακολούθηση για περιπτώσεις Βαριατρικής

ζυγαρια ροζ scaled - Διατροφική Παρακολούθηση  για περιπτώσεις Βαριατρικής

Η διατροφική παρακολούθηση ξεκινάει πριν τη βαριατρική επέμβαση και συνεχίζεται μετά από αυτή δίνοντας βαρύτητα στην αντιμετώπιση και αλλαγή της Διατροφικής Συμπεριφοράς.

Η διατροφική προσέγγιση και η διαιτητική παρέμβαση είναι διαδικασίες με υψηλό βαθμό δυσκολίας και σαφώς μακροχρόνιες που απαιτούν εκτός από ένα πλήρες και δομημένο πλάνο διατροφής,  τη συνεργασία του ατόμου για συνεχή προσπάθεια πριν και μετά την επέμβαση αλλάζοντας όπως αναφέραμε τη διατροφική συμπεριφορά μέσα από τη διατροφική εκπαίδευση, τη ψυχολογική υποστήριξη και την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας.

Κύριο μέλημα μας ειδικά μετά τη χειρουργική παρέμβαση είναι η συστηματική διατροφική και ψυχολογική παρακολούθηση σας μέσα από την επιστημονική μας ομάδα και σε συνεργασία πάντα με το θεράποντα ιατρό σας.

Αξιολογούμε το σωματικό σας βάρος και το ρυθμό απώλειας βάρους, τη κατάσταση θρέψης, τις αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, τα πιθανά γαστρεντερικά συμπτώματα, τη διαιτητική πρόσληψη και συμπεριφορά, τα πιθανά εμπόδια και επιπλοκές σχετικά με τη διατροφή και την πρόοδο σας πάντα με ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο.

Επιστημονική ομάδα

Θέλεις να ενημερωθείς δωρεάν για τις υπηρεσίες μας;
Ξεκίνα Τώρα!